Category Archives: Uncategorized

Uncategorized

Bowling

Jag och Alba skulle hitta på nåt kul i måndags efter jobbet och vi var sugna på bio. Kan någon förklara varför sista föreställningen på barnfilm går kl. 16.00. Tänker de att barnen kan gå på bio själva medan föräldrarna är på jobbet? I alla fall gick vi och bowlade i stället och det var skoj. Jag dras dessvärre med bowlingtumme nu. Men vad gör man inte…

Nöje Uncategorized

Vårtecken

När våren kommer är det skönt att ta ut cykeln och köra en runda. Häromdagen, när vi var i Malmö hittade vi denna träningscykel på en gata. Jag tror att det är ett hett vårtecken.

springcykle

Uncategorized

Grattis Rögle

Rögle tog sig upp i Elitserien och det bästa av allt är nästan att Malmö inte gjorde det…

Uncategorized

Toppen på Wiederberger Horn

Wiederberger Horn

Uncategorized

Nimis

nimis.jpg

Igår var det fint väder!!! Då åkte Alba, jag och kusinerna till Kullaberg.  Vi trotsade de leriga stigarna och tog oss ända ner till Nimis.

Uncategorized

Invigning Strandpromenaden

tradack1.jpg

Så är äntligen Strandpromenaden invigd. Känns otroligt bra just nu. Det har varit hektiska veckor och mycket fixande in i det sista, men nu är det alltså avklarat.

tradack2.jpg

Vädret var inte det bästa (fast dansken hade lovat fint väder efter kl 12.00), men det var mycket folk ändå. Veidekke fick mycket bra reklam och alla är så positiva och öser beröm över bygget. Lätt att då stolt gå runt och bara mysa.

Jag har faktiskt inte själv provat att bada från bryggorna, men det lär bli både en och två gånger i sommar och jag ska fortsätta att mysa då.

Uncategorized

Grattis Johan

sailor.jpg

Idag blir denne bildsköne man en medelålders man och därför säger vi ett stort GRATTIS. Välkommen till klubb-35.