Category Archives: Sporrrt

Sund dag

Först en löprunda med efterföljande dopp i havet. Sen sushi till lunch. Nu drar vi väg hela familjen på cykeln till Sofiero.

MTB-tur i Pålsjö skog

Idag har Edvin cyklat för första gången. Det var jättekul. Alba var grym i Kinesiska Muren-backen. Hon kommer att bli vass på MTB (hon är nöjd med sin cykel, som vi köpte för 50 kr på auktion). Notera också på Edvins hjälm att han är en mini-sisu.

Kalvinknatet

Idag sprang Alba Kalvinknatet. 1,5 km i Slottshagen. Det var första gången hon sprang ett lopp och hon var superduktig. Precis innan start kom världens regnskur, sen kom solen igen. Efteråt fick hon medalj och var väldigt nöjd. Jag får passa mig, för snart springer Alba om mig…

kalvinknatet1kalvinknatet2

Springtime

Starten har gått och Hasse & Gustav ser starka ut.

Cykelrunda

På Kristihimmelfärdsdagen var det dags för Sisu-cupens tredje tävling. Det var Billesholms Cykel Grand Prix (det låter flottare än det är). Sex mil på Söderåsen i strålande sol och fantastiska bokskogar. Dessvärre är det hiskeliga backar också. Brant uppför och länge, väldigt länge…

bcgp

Vi som var med, från vänster: Kennet, Anders, Petter, Hasse, Christer, Gustav, Sara, Johan, Caroline, Linus och jag (Feffe ville inte vara med på bild).

Mer att läsa på Sisu-sidan

Skåne Adventure Race

multisport

Den 25:e april var det dags för årets första multisporttävling. Den gick av stapeln i Hässleholm och jag hade lurat med min kollega Petter, så vi tävlade ihop. Jobbigt men kul. HD var där och gjorde ett webb-tv-reportage om oss. Kolla in det här.

Röra på fläsket

milrunda

Igår var jag och Hasse ute och cyklade MTB i det fina vårvintriga vädret. Härligt.

Idag var det dags igen för träning. Jag Hasse och Sara sprang en mil i Pålsjö skog. Hasse sa att vi skulle vara ute ungefär en halvtimme, not. Jag hade fullt sjå att hänga med i Saras tempo. Jag blev rejält trött i magmusklerna, iofs så är det så, att det jobbigaste de har gjort de senaste månaderna, är att smälta mat. Men nu ska jag förhoppningsvis komma igång lite igen.

Pettzons simskola

Nu har Pettzons simskola dragit igång (i Klubb Sisus regi). Första gången missade jag pga fet förkylning, men i torsdags var det premiär för mig. Starter och voltvändningar var dagens huvudträning. Roligt 🙂

Naturligtvis var jag tvungen att införskaffa nya Schwimmenbrillen. Till min glädje var det precis likadana som självaste simläraresset Pettzon har.

GPS på cykeln

Igår cyklade jag till Söderåsen och tillbaka. Jag hade lagt in en rutt på min gps och gpsen passade perfekt på tempostyret. Lite silvertejp bara. Den ska jag använda fler gånger. När jag var framme tog jag ut mig helt i uppförsbacken upp på åsen. Då började det regna, så jag begav mig hemåt igen. Kraftig motvind, regn och uppförsbacke de sista två milen gjorde att jag var helt väck när jag kom hem. Pasta och soffa är bästa receptet då.

Femmans multisport i Gbg

Idag gick årets sista multisporttävling av stapeln. Från Klubb Sisu var vi fem startande lag. Själv tävlade jag med Pettzon och vi har kört tre tävlingar tillsammans i år. Vädret var strålande och vi är mycket nöjda med vår insats. När den ena dabbade sig var den andre klarsynt och vice versa, Det var egentligen bara vid två tillfällen vi båda var fel på det. Jag vet ännu inte vilken plats vi kom på eller vilken tid vi fick, men det blev under fem timmar, några minuter efter Lars och Ludvig och inte fantastiskt många minuter efter Hasse och Linus (Linus hade iofs jobbat natt innan!) Roligt var det och jag hävdar att skulle vi bara träna lite, så skulle vi äntligen kunna slå Lars och Ludvig. Tack Pettzon för ännu en kämpainsats.