Category Archives: Familj

Historien får liv

Idag var vi på Fredriksdal och gick en teaterrundvandring. Mycket bra. De tog oss genom 1700-, 1800- och 1900-talet på ett trevligt sätt. Rekommenderas. Passa på nu, för det går bara till 7 augusti. Två turer varje dag.

Alba fick göra lite papper också, som kommer med posten om några dagar. Spännande.

Husägare

Nu har vi idag skrivit på alla papper. Härligt. Det går nu bra att anmäla sig om man vill hjälpa till med flyttning/målning. Återkommer med flyttdatum.

Tropikariet

Jag, Alba och Edvin har precis kommit hem från Tropikariet. Kul för alla åldrar faktiskt. Jag har aldrig varit där förut, men kan rekommenderas. Alba gillade en liten apa bäst, som hoppade upp i hennes knä när hon höll i Edvin. Edvin gillade Lemurerna bäst. Själv gillade jag nog hajrevet mest.   

2 x Iris

Här har vi min farmor Iris och min dotter Iris. Visst är de lite lika? Det är något speciellt med pekfingret tror jag bestämt.

Stolt far

Kan man vara annat än stolt med tre så fina barn!

Välkommen Iris

I natt föddes vår lilla prinsessa. Det gick väldigt fort,
men också väldigt bra. Hon väger 3,4 kg. Så klart är hon oerhört
söt 🙂

Syskonvagn

Nu har vi lyckats få tag på just en sådan vagn vi spetsat in oss på. En vagn med plats för Edvin och den nya bebisen utan att den är typ 3 meter bred. Modellen Vibe från Phil & Ted står nu i hallen och vi är mycket nöjda 🙂

MTB-tur i Pålsjö skog

Idag har Edvin cyklat för första gången. Det var jättekul. Alba var grym i Kinesiska Muren-backen. Hon kommer att bli vass på MTB (hon är nöjd med sin cykel, som vi köpte för 50 kr på auktion). Notera också på Edvins hjälm att han är en mini-sisu.

Barcelona

Vi har haft en fantastisk vecka i Barcelona. Vi fick bo hemma hos Gittan och hon har guidat oss i stan och hjälpt oss på de lokala små tapasrestaurangerna, där de inte är helt grymma på engelska. Badat har vi gjort massor, både i havet och i poolen och Alba har lärt sig en massa nytt.

Tack Gittan, för din generositet. Vi kommer tillbaks (fast då till Quatar)

barca1barca2barca3barca4

Kalvinknatet

Idag sprang Alba Kalvinknatet. 1,5 km i Slottshagen. Det var första gången hon sprang ett lopp och hon var superduktig. Precis innan start kom världens regnskur, sen kom solen igen. Efteråt fick hon medalj och var väldigt nöjd. Jag får passa mig, för snart springer Alba om mig…

kalvinknatet1kalvinknatet2