Category Archives: Nöje

Historien får liv

Idag var vi på Fredriksdal och gick en teaterrundvandring. Mycket bra. De tog oss genom 1700-, 1800- och 1900-talet på ett trevligt sätt. Rekommenderas. Passa på nu, för det går bara till 7 augusti. Två turer varje dag.

Alba fick göra lite papper också, som kommer med posten om några dagar. Spännande.

Tropikariet

Jag, Alba och Edvin har precis kommit hem från Tropikariet. Kul för alla åldrar faktiskt. Jag har aldrig varit där förut, men kan rekommenderas. Alba gillade en liten apa bäst, som hoppade upp i hennes knä när hon höll i Edvin. Edvin gillade Lemurerna bäst. Själv gillade jag nog hajrevet mest.   

Antrim escape

Speltips till iPhonen är Antrim Escape. Det är ett ta-sig-ut-ur-rummet-spel. Man måste hitta grejer, lösa koder och tänka osv. Mycket frustrerande emellanåt, men väldigt svårt att slita sig.

Barcelona

Vi har haft en fantastisk vecka i Barcelona. Vi fick bo hemma hos Gittan och hon har guidat oss i stan och hjälpt oss på de lokala små tapasrestaurangerna, där de inte är helt grymma på engelska. Badat har vi gjort massor, både i havet och i poolen och Alba har lärt sig en massa nytt.

Tack Gittan, för din generositet. Vi kommer tillbaks (fast då till Quatar)

barca1barca2barca3barca4

Tivoli

Igår hade vi en härlig dag i den danska huvudstaden. Utan barn tog vi in på hotell och firade nästan två år. Hasse, Sara, Pernilla, Linda, Pia, Simon & Anki var också i Köpenhamn och vi var på Tivoli och lyssnade på Jamie Cullum. En alltigenom hyggelig kväll.

Dagens quiz

Vilken flagga saknas här och var borde den vara i ordningen?

Skärtorsdag

Vi var hemma hos Petter & Fanny och åt en massa gott. Sen spelade vi “På Spåret”. Killarna mot tjejjerna och som ni ser var vi riktiga taktiker. Vem som vann kan ni ju gissa.

taktiker

Vårtecken

När våren kommer är det skönt att ta ut cykeln och köra en runda. Häromdagen, när vi var i Malmö hittade vi denna träningscykel på en gata. Jag tror att det är ett hett vårtecken.

springcykle

Gott nytt år!

Vi firade nyår på Råå med många och goda vänner. Många kockar var det, men ändå väldigt bra soppa. Trångt både i köket och runt bordet, men det är precis som det ska vara.

0910-10910-2

Bröllop på Öland

I helgen gifte sig Gittan & José, som annars bor i Barcelona. Vi hade en jättemysig helg. Vi har ätit en massa gott och haft det riktigt trevligt. Snart blir det en trip till Barcelona…

Gittan1Gittan2Gittan3Gittan4