Haralds spinnakerskola

Igår var alla förutsättningar rätt. Solen gassade, lagom vind, en skön kväll helt enkelt. Harald skulle lära oss spolingar hur man hanterar spinnakern. Lite torrövning i Bårslöv först, sen riggade vi allt och gav oss ut. Det var nordlig vind, så vi begav oss norrut för att kunna länsa hem med spinnakern i full action. Efter en tio minuter dör motorn, som sig bör på premiärturen. Så i stället för spinnakerskola fick vi segla hemåt igen, ända in till bryggan. Det skötte Harald mycket snyggt. Sen fick vi lite grillat hemma i Bårslöv. Tack I & H.

2 responses to “Haralds spinnakerskola”

  1. Erik says:

    Lite snopet. Men det var ju trevligt ändå.

  2. Jajjemen, en tur på havet är alltid en tur på havet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *