Legoland

Så har jag äntligen vågat mig tillbaks till Legoland efter nästan 30 år. Då kom jag bort från min familj, men denna gång lyckades jag hålla mig till truppen hela tiden. Intensiva och roliga dagar har det varit. Vi åkte tillsammans med Hannas systers familj. Två hela dagar var vi inne på Legoland och vi avverkade det mesta.


Så här snygga var vi när vi kollade på 3D-film med extra effekter.


Barnen vaskade guld och fick en fin medalj av allt guld de samlat ihop.


Såklart hälsade vi på självaste hövdingen och fick äkta indianfjädrar. Undrar var min tagit vägen som jag hade när jag var liten?


På vägen hem badade vi först på äventyrsbadet i Kolding och sedan spanade vi in Järvägsmuseet i Odense. Där fick vi åka ett gammalt fint tåg.

2 responses to “Legoland”

  1. pettzon says:

    Varför kan ni inte bara nöjda er med legoland? Måste ni trötta ut de stackars barnen med ett JÄTTETRÅKIGT tågmuseum? 😀

    Verkar roligt, jag har oxå en indianfjäder, och sen kom jag ihåg att jag fick nått körkort där oxå som jag sparade men bara för jag hade det körkortet fick jag inte köra vanliga bilen upplyste min far mig om. Synd tyckte jag.

  2. Erik says:

    Ser trevligt ut. Snygga glajjor.

    Själv vill jag ha Lego Mindstorms… Så att jag kan bygga robotar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *