Femmans multisport i Gbg

Idag gick årets sista multisporttävling av stapeln. Från Klubb Sisu var vi fem startande lag. Själv tävlade jag med Pettzon och vi har kört tre tävlingar tillsammans i år. Vädret var strålande och vi är mycket nöjda med vår insats. När den ena dabbade sig var den andre klarsynt och vice versa, Det var egentligen bara vid två tillfällen vi båda var fel på det. Jag vet ännu inte vilken plats vi kom på eller vilken tid vi fick, men det blev under fem timmar, några minuter efter Lars och Ludvig och inte fantastiskt många minuter efter Hasse och Linus (Linus hade iofs jobbat natt innan!) Roligt var det och jag hävdar att skulle vi bara träna lite, så skulle vi äntligen kunna slå Lars och Ludvig. Tack Pettzon för ännu en kämpainsats.

5 responses to “Femmans multisport i Gbg”

 1. Thomas says:

  Bra jobbat!!

 2. Hans Orre says:

  Starkt jobbat Martin och Pettzon, jag e impad, roligt att stöta på er under tävlinens gång titt som tätt… Min och Linus insats var mer eller mindre lyckad igår, men så är det när huvet vill mer än kroppen 🙂 fast roligt hade vi 🙂

 3. Pettzon says:

  Som vanligt ett rent NÖJE att tävla med dig Martin. Känns som vi blir bättre och bättre för varje tävling som går. Snart känns det som vi har tätkänning. Kom ihåg att Lars & Ludvig faktiskt blev diskade denna tävlingen så vi slog dem, även om sättet de diskades på kan diskuteras. Hoppas på lika bra sammarbete nästa år!

 4. Bestefar says:

  Visst slog ni oss. hahahahaha. Kämpa kämpa

Leave a Reply

Your email address will not be published.