Tufft konsertschema

I torsdags var jag och Hanna på Dunkers och Lyssnade på Rigmor Gustafsson. Vi fick tag på de sista biljetterna (typ) och hade därför rätt dåliga platser, men hörde bra gjorde vi. Konserten var bra, men jag hade gärna hört fler låtar på svenska. Bara en låt sjöng hon på svenska och den var lätt bäst. Den var skriven av David Shutrick. Mycket folk var det som sagt, men jag blev förvånad att inte finkulturelle Håkan var där 😉

Sen i lördags var vi i Malmö och lyssnade på Take 6. En fantastisk konsert efter en mysdag i Malmö. Helt otroligt vad låga och höga toner de kan ta. En av de bättre konserterna på sistone. Inte överdrivet mycket folk, men grymt bra platser.

Och nu på torsdag bär det iväg till Köpenhamn, där vi ska se The Brand New Heavies. Ååh vad jag ser fram emot det. Jag har grämt mig sedan jag missade dem i Stockholm för en herrans massa år sen. Det blir nog funkigt så det står härliga till med lite Nilecitykänsla. Återkommer med recension. För alla er stackare som missar det, kan ni se en konsert med dem på fabchannel

One response to “Tufft konsertschema”

  1. Erik says:

    Ja, The Brand New Heavies blir nock kanon. Bambusar du? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.