Category Archives: Jobb

Höstmorgon

Det är inte så roligt att gå upp tidigt efter att ha varit ledig i tre månader, men det är fina morgnar nu.

Jobbelijobb igen

Då var första veckan avklarad efter det långa jullovet. Allt är som vanligt. Kaffe, postit-lappar, tidplaner, prognoser och djupa rörschakt.

gm1gm2

Mycke på jobbet

Denna vår har det varit väldigt mycket på jobbet. Ett av de projekt som tagit mycket av min tid har nu blivit klart. Det är Sony Ericssons nya kontor i Lund. In i sista sekund var det full aktivitet, men det blev å andra sidan väldigt bra.

Med Veidekke på Ven

Vi hade familjedag med jobbet och cyklade runt på Ven en dag. Vi klarade oss från regnet och det var en mycket välarrangerad tillställning 😉

Lite grillegrill i Kyrkbacken. Tur man kan delegera uppåt.

Arga lappar

Igår snackade vi lite om arga lappar, hur kul det kan vara. Sen är jag lite fascinerad av alla dessa oskrivna regler som finns på jobben. Jag fick höra om några som hade en mjölkklubb (till kaffet) på jobbet. Fantastiskt.

Idag hittade jag i alla fall en blogg om just arga lappar: Arga lappen

Invigning

Häromdagen hade Veidekke invigning av vårt nya fina kontor i Lund. Då fick man offra sig och går runt och vara trevlig och käka lite god buffé.

Våren är vår

tussilago.jpg
Mitt bland bröte, betong och skit hittade jag dessa tussilagosar. Det är faktiskt de första jag ser i år. Så mycket fint man får uppleva på jobbet…

Ännu en dag på jobbet…

riesen.jpg
Ny vecka, ny påse Riesen, men gamla ritningar, alldeles för gamla…

Julfest med håkki

hakki.jpg
Igår hade vi julfest med jobbet. I stället för att bowla eller nåt annat, så fick vi låna HHC:s utrustning och spela en hockeymatch. Det var riktigt roligt och svettigt. Men nån stor hockeyspelare kommer jag nog aldrig bli. Det insåg jag igår.

En hockeypuck…

wikegard.jpg
Vi hade kurs med jobbet och bl a Niklas Wikegård var där och pratade. Under dagen hade vi också en tävling där vi skulle bygga en bro av papper (de e sånt roligt vi byggare gör). Vi var 15 lag och förstapris var denna puck signerad av Wikegård. Tack…
Lite svårplacerad i lägenheten. Kan säljas till högstbjudande.