GPS på cykeln

Igår cyklade jag till Söderåsen och tillbaka. Jag hade lagt in en rutt på min gps och gpsen passade perfekt på tempostyret. Lite silvertejp bara. Den ska jag använda fler gånger. När jag var framme tog jag ut mig helt i uppförsbacken upp på åsen. Då började det regna, så jag begav mig hemåt igen. Kraftig motvind, regn och uppförsbacke de sista två milen gjorde att jag var helt väck när jag kom hem. Pasta och soffa är bästa receptet då.

7 responses to “GPS på cykeln”

 1. Erik says:

  har du köpt ny gps? vad är det för sort?

 2. Martin Forsberg says:

  Min andra blev stulen i Karlstad, så jag köpte denna, en Garmin 760. Funkar mkt bra.

 3. Hans says:

  Najz, bidde det 6 mil? Jag och Niklas fick ihop 7 mil +

 4. lojs says:

  GALNA MÄNNISKOR! De väl igen man bara gör… eller?

 5. Pettzon says:

  Skit i dig nu, HUR GICK DET FÖR GPS:en?! Vattenskadad? 😀

 6. Martin Forsberg says:

  Nja, jag la faktiskt GPSen i vattenryggan, för jag blev lite orolig för hur den skulle hantera regn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.