Category Archives: Hemma

Balkongkaffe

Sitter på balkongen med en kaffekopp och blickar ut över ett tämligen stilla Öresund. Må våren vara här.

Husägare

Nu har vi idag skrivit på alla papper. Härligt. Det går nu bra att anmäla sig om man vill hjälpa till med flyttning/målning. Återkommer med flyttdatum.

Bloggar från min iPhone

l_800_600_CDEE1774-F16F-4C2A-AB9C-23A3C85D4152.jpeg
Edvin sover och jag testar wordpress på min iPhone. Väldigt smidigt 🙂
Det har inte blivit så mycket tid vid datorn senaste tiden, men förhoppningsvis kan det bli lite mer livebloggande framöver. Vi får se…

Balkongpremiär

I går var Pernilla, Hasse och Sara hemma hos oss och lagade mat. God vietnamesisk gryta. Extra härligt blev det för att vi kunde sitta på balkongen och njuta av solnedgången.

balkong1balkong2

balkong3

Edvin the Blogger

Jag har fått lite gliringar på sistone att bloggen inte uppdateras så ofta, så därför har jag kallat in experthjälp. Vet bara inte om detta klassas som barnarbete.

hackeredvin

Snön faller

I dag har det snöat lite och jag tänkte att det är bäst att dokumentera det. Man vet ju aldrig hur länge det får vara vitt. Det ska iofs bli kallare till helgen, men jag tror inte på en vit jul (men jag drömmer)

sno1

sno2

sno3

En del tycker att vi är lika…

likabar1likabar2

Vi är kanske inte lika som bär, men vissa drag är ju tydliga 😉

Utsikt

Den senaste tiden har vi inte blivit bortskämda med strålande väder. Men igår och idag har varit mycket fina dagar. När vi idag kom hem efter en tur på stan passade jag på att föreviga en vacker höstkväll efter att solen precis gått ner.

utsikt

Flickvän

Häromdagen lekte Edvin och Elvira lite och då passade de på att hålla handen ett tag. Gulligt.

edvinelvira

Kvällspromenad

I går kväll var vi ute och tog en liten promenad. Det är så härligt när hösten kommer. Klar och sval luft.

Ute vid piren tog jag detta kort med mobilen. Härligt att få bo nära havet. Kan ni se vårt fönster? Jag och Hanna är nämligen inte riktigt överens om vilket som är vårt 😉

promenad