Familj Nöje

Historien får liv

Idag var vi på Fredriksdal och gick en teaterrundvandring. Mycket bra. De tog oss genom 1700-, 1800- och 1900-talet på ett trevligt sätt. Rekommenderas. Passa på nu, för det går bara till 7 augusti. Två turer varje dag.

Alba fick göra lite papper också, som kommer med posten om några dagar. Spännande.

Mat Segling

Musslor

20110720-083709.jpg
Nu vill jag ut och jaga musslor. Kan någon med segelbåt ta med mig ut?

Musik

Tingsek med stråkar

I kväll kommer Tingsek till Dunkers. Det blir nog en grym konsert med tanke på att han har med sig en stråkkvartett. Kom du också…

Hemma

Balkongkaffe

Sitter på balkongen med en kaffekopp och blickar ut över ett tämligen stilla Öresund. Må våren vara här.

Familj Hemma

Husägare

Nu har vi idag skrivit på alla papper. Härligt. Det går nu bra att anmäla sig om man vill hjälpa till med flyttning/målning. Återkommer med flyttdatum.

Välgörenhet

Tandläkaren

I veckan var jag hos tandläkaren för första gången på hm hm år. Resultat: ett par hål och 13 kg tandsten. Hålen är fixade och tandstenen får nog sprängas bort. Härmed ska jag regelbundet gå till tandläkaren. Jag lovar.

Familj Nöje

Tropikariet

Jag, Alba och Edvin har precis kommit hem från Tropikariet. Kul för alla åldrar faktiskt. Jag har aldrig varit där förut, men kan rekommenderas. Alba gillade en liten apa bäst, som hoppade upp i hennes knä när hon höll i Edvin. Edvin gillade Lemurerna bäst. Själv gillade jag nog hajrevet mest.   

Mat

Skrubba

Mmm. Idag stekte jag skrubba till lunch. Jag måste slå ett
slag för skrubban. Den är inte lika snobbig som sin kusin
rödspättan, men minst tio gånger så god.

Familj

2 x Iris

Här har vi min farmor Iris och min dotter Iris. Visst är de lite lika? Det är något speciellt med pekfingret tror jag bestämt.

Familj

Stolt far

Kan man vara annat än stolt med tre så fina barn!